Barn 2

Idag blev vi utskrivna från barn 2 efter har legat inne sen i söndags. Vincent kaskadspydde hela söndagen och vi bestämde oss för att åka in för att se orsaken. Vi blev inlagda och han fick en sond så han skulle lättare få behålla näring. 
Efter att vi pratat med läkaren på måndag så berättade vi att V har ätit väldigt dåligt och undrade om de kan vara så i perioder men att vi ändå tycker att han går väldigt långsamt upp i vikt. 
Efter undersökningar och lite småexpriment med maten så är vi from idag utskrivna och ska på återbesök nästa vecka. 
Jag håller tummar och tår att han gått upp tills nästa vecka så vi slipper oroa oss! 

Men han verkar ändå pigg och glad i övrigt, han har dessutom börjat le och skrattar jätte mycket. Är så himla kul att följa utveckligen och se hur han blir mer och mer en egen person! 

I veckan så kom det även upp på SHEDOs hemsida att jag är lokalrepresentant för Västerbotten. Vad det innebär är att jag ska förmedla information till skolor, vården och allmänna platser om SHEDOs arbete kring psykisk ohälsa och vara en mediaprofil i Västerbotten. Längre fram kommer jag även få börja föreläsa om psykisk ohälsa för psykiatrin och skolor! Kommer bli så himla kul! Ser verkligen framemot att bidra med kunskap och förståelse för psykisk (o)hälsa! 

Imorgon ska jag på vattengympa och på fm hade jag tänkt att organisera lite i lgh innan vi drar till S-vall om 14 dagar. Längtar att få komma ner till stugan och även att få träffa släkten! Kommer bli mysigt att spendera några veckor i Sundsvall och bara ta det lugnt!  

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: