Virus? Tzaysallad

Idag vaknade jag upp av att jag var illamående, satte mig i soffan då jag blev yr och tog en hundbajspåse för kände att "nu spyr jag". Fick sen springa till toan.. Fattar inte vart detta kommer ifrån? Samma sak hände i söndags men tänkte då att jag kanske ätit nått som inte var bra. Men känns konstigt att få samma igen? 
Kan det vara spiralen som jag satte in för 2 veckor sedan? 🤔 Märkligt iallafall

På förmiddagen blev det inte jätte många knop, men sen for vi till Birsta för att handla lite grejs till midsommar. Vi tog även en tur till Dollar Store då jag såg att dom hade billiga engångstallrikar i snygg färg! 
Så vi köpte ganska mycket dekoration till namngivningen vi ska ha i september. Kunde inte sova natten som var så har planerat jätte mycket! Är riktigt peppad på namngivningen till Vincent😬

På lördag åker vi tillbaka till Umeå, blir en dag tidigare än vi tänkt. Dels för att jag vill hinna landa hemma innan jag ska på smärtrehab på måndag. Ska vara där hela dagen 8:00-16:00, då dom ska göra en grundlig utredning för min EDS och hur dom kan hjälpa mig på bästa sätt! 
Sen så ska vi ha en reunion med några tjejjor från mellanstadiet! Ska bli spännande att träffa alla, se vad alla gör nu för tiden och så! 😃 

(null)


Kommentera här: