Vad är ett inlägg utan svammel?

Gud vad det händer saker.. HELA TIDEN. 
Har inte en dag med lugn och ro känns det som. Sen att det är jag själv som planerar in allt och far på allt, då kanske man får skylla sig själv? 
Sen sist har jag somsagt hunnit med mycket. Vincent har varit hos BVC och äntligen 🙏🏻 följer han en kurva på deras j*vla system.. 
Tycker det varit en jäkla hets runt alla dessa kurvor och oj oj oj nu följer han inte de och de här. Det skapar ju bara en massa stress(?!) 
Han är välmående, pigg, bajsar, kissar, dreglar, pratar, sprattlar. Ja allt men ändå så har dom liksom fastnat vid vikt. 
Han är en liten bebis, det upptäcktes mjölkproteinallergi lite sent så de ställer till de. Men om man tänker tillbaka till innan vi var på barn 2 och nu så går det som smör med maten! Så vi är nöjda! 
Vi är även glad att våran ordinarie BVC sköterska är tillbaka från semester för hon har kännt Vincent sen start och peppar istället! 
Men nog prat om de. 

Framöver har jag väldigt mycket läkartider. Ska till KK på måndag, röntgen på tisdag, tandläkaren, arbetsterapeuten och sen öppnar beh. hemmet nästa vecka så då börjar mina samtal igen. Så fullbokad är vad jag är. 

Sen har jag tagit ett litet uppehåll med mina prommisar eftersom värmen har varit ehhh.. ganska påtaglig.. De har typ inte gått att vara ute. Men vi ska väl vara glada för värme men man kan inte låta bli att tänka, vad fan har vi gjort med våran planet? Miljöpåverkan är väldigt väldigt stor.. 

Tänkte visa lite bilder nedan för att avsluta mitt as tråkiga inlägg! Ciao! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: