Lycksele, Fölsafari, migrän

Jag och Tony hade i förväg bestämt oss för en lugn helg, men den blev allt annat än lugn! 
I fredags em hörde Helena av sig och frågade om vi skulle fara till LyckseleTravet, så då drog vi dit! 
Var jätte trevligt att få lukta häst igen och umgås med trevliga människor. Blev en sen kväll, vi kom hem 01:00. På lördagen så klev jag upp och iväg på styrelsemöte innan Fölsafarin. Var jätte trött men de hjälptes inte, utan de var bara att försöka hinka kaffe så man orkade. 
Blev jätte lyckat på Fölsafarin och det var många som dök upp! Vi hade inte alls räknat med att de skulle komma mer än typ 20stycken, men vi var 45st! Så de blev väldigt bra! 😃

Sen for vi en stund på avion med Helena, var väldigt mycket rea och vi köpte lite kläder till Vincent. Jag var fått jätte problem med fötterna, har haft det snart ett år men det blir bara värre och värre. Fick hålla tårarna inne när vi var på avion och jag fick gå ut och andas på en bänk. 
Sen for vi vidare hem till Helena för Tacomys och film. Frida kom förbi på kvällen och det var jätte mysigt! 
Idag har jag legat som en palt i sängen pga migrän från helvetet.. Hatar min migrän och det är så jobbigt att inte kunna lindra än att bara ligga i ett mörkt rum och försöka slappna av. 

Imorgon börjar Tony jobba igen och det ska bli både spännande och lite nervöst att vara med Vincent själv på dagarna. Är mest nervös hur jag ska hantera min smärta och hans behov när orken kanske inte är på topp! Men de kommer nog gå bra! 🐣

Fin respons på ett lyckat evenemang från dom som kom! 😃
(null)

(null)

Kommentera här: