Traumabehandling

Gårdagen fick mig att börja tänka på allt jag varit med om, skulle ha ett 10 minuters catch up samtal med min kontaktperson men de slutade med tårar och andningsövningar. Rummet blev mindre och mindre och tillslut fick jag fullständig panik och var tvungen att gå ut på baksidan av beh.hemmet. 
Vi kom in på min klaustrofobi och panik, jag berättade saker bara några vet om mig och Martin tackade för förtroendet och sa att om jag vill jobba på detta så börjar vi behandling om någon vecka. Traumabehandling kommer jag börja. Hantera alla trauman jag varit med om, det som gör att jag får en klump i magen och halsen och får mig att hyperventilera, skrika, svettas och gråta. 
Jag har äntligen bestämt mig att jag är redo nu, redo att ta itu med mina trauman. Jag vill bli fri. 
 
Just nu pågår hashtagen #metoo på sociala medier, varje gång jag ser den får jag flashbacks, jag undviker att läsa folks berättelser för att inte få panik, helst av allt skulle jag vilja att denna hashtag läggs ner. För just nu klarar jag inte av att se den. Jag undviker min mobil, har på ljudlöst och är knappt kontaktbar genom sociala medier dom senaste dagarna. Jag måste se till att jag klarar vardagen utan panik. 
 
 

Kommentera här: