Födelsedagshelg

Nu är det dags att blogga igen! Har verkligen inte haft en lugn stund i helgen och jag har prioriterat bort bloggandet och fokuserat på verkligheten, typ? 
 
I fredags kom min moster Helena med hennes man Salle och deras barn Shamira och min ”plast” mormor. Dom har inte varit i våran nya lgh och de var jätte roligt att dom kom! Fick en blomma i födelsedagspresent som var jätte fin!! Jag fyllde nämligen år i söndags (26/11) så vi firade mig halvt med fika och så. 
Vi hann prata om allt möjligt, se idol och bara mysa! Jätte trevligt var det! 
 
Lördags blev jag firad av Tonys familj med mat och tårta. Vi stannade inte så länge då Lukas skulle tävla i sitt första travlopp på Umåker. 
Vi for dit och hade inga större förhoppningar än att han skulle ta sig runt, men han presterade på topp och kom tvåa(!!) 😃 Gud så glad vi alla var, Carro gjorde en fantastisk insatts under loppets gång och det var en huvudlängd ifrån att han skulle vinna?! Helt sjukt! 😅
 
I söndags så började vi med att åka till gamla stallet för att hämta mina sista grejjor, sen sålde jag iväg en massa på plats, så de var skönt att bli av med lite! 
Sen for vi hem, tvättade, damsög och bakade tårta. 
Min familj skulle komma på em/kvällen men då överraskade Madde och Emelie mig genom att komma och säga grattis! Jätte skoj att dom tittade förbi! 
Sen kom Tomas, Mona var också förbi och sen kom Amanda och Mamma och åt tacos med oss! 
En helt lagom och perfekt födelsedagshelg 🎀
 
Igår (måndag) blev Tage rakad av några elever som går på Forslundagymnasiet, har svårt att böja mig nu med ryggen och bebiskulan, så då fick dom öva på rakning och jag kom hem med en mini Tage med typ inget hår! Men han är go på sitt sätt 😍
Hann även träffa min gamla mentor Ulf som jag hade på gymnasiet och vi hade ett riktigt trevligt samtal och tiden på gymnasiet och då jag mådde som sämst och hur jag har tagit mig ur allt det dåliga! Han sa styrkande ord såsom att han tycker att jag är en stark individ och önskade mig lycka till med barnet nu i mars! 💕
 
 

Kommentera här: