Årsresumé 2016 del 3

September: 
Var på SURF och kollade på Nellie Berntsson och Tobbe larsson när dom hade uppvisning. Sjukt kul att se dom, speciellt när man följt Ponnyakuten, läser Nellies blogg och så! 
Hände massa saker som gjorde att jag var tvungen att lägga ut en annons på Ville, fodervärd alt sälja. 
Min otur fortsatte när jag hade armbrytning med Tonys pappa och det slutade med att min handled gick ur led och jag blev gipsad.. haha
Blev inlagd för buksmärtor och gjorde en operation, där fortsatte min otur.. 

Tony, Tony, Tony, ja vad ska man säga? Han bjöd mig på en konsert med Veronica Maggio här i Ume och de var såååå bra!!!! 

Oktober: 
Blev inlagd igen för magsmärtor och de blev bara värre och värre för varje dag, dom vägrade göra CT buk med kontrast som jag bad om i september när jag åkte in första gången men dom bara igronerade mitt förslag! 
Jenny kom till Umeå och vi samlades ett gäng för att umgås med henne, fina fina Jenny!

Samtidigt som Jenny var uppe fick jag åka in med ambulans till akuten för magsmärtor, dom skickade hem mig, jag var så otroligt förbannad eftersom när jag fick beskedet om att jag skulle åka hem, låg jag och spydde i sjukhussängen och frågade om jag iallafall kunde få åka rullstol till entré dörren, men nej de fick jag inte! Ibalnd är verkligen sjukvården ett skämt! 
Åkte till VC på måndagen och fick en akutremiss till kirurgen, DÅ tog dom mig på allvar(!!!!) och la in mig och gjorde även CT buk med kontrast (som jag hade bett om sedan jag sökte vård första gången i september). De visade sig att jag hade en cysta på äggstocken och att det var totalstopp i tarmen. 

13 oktober åkte Ville till sin nya fodervärds familj i Burträsk, de kändes så himla bra med dessa människor och det kändes tryggt att säga hejdå. 

17 oktober gjorde jag en till op för att kolla om cystan hade spridit sig till tarmen men som tur var så hade den inte de!

November:
Jag for till Göteborg för att träffa några vänner som jag har haft kontakt med i över 1 års tid, vi bestämde att de var dags att träffas så då blev det göteborg över helgen och jag hade såå roligt! 

Färgade mitt hår till lila och jag blev supernöjd! 
Fyllde 22 år och hade födelsedagsfika hemma hos mig och de var super trevligt! 

December: 
Magen hade vi nu under två månader blivit bättre då jag fick medicin och jag började äntligen träna på allvar! 
Julen kom och som dom flesta vet så är det inte min favorithögtid, men jag gjorde det bästa av de och hade en jätte trevlig uppesittarkväll hemma hos mamma och en jätte mysig julafton hos Tonys familj. Fick flera fina presenter av både Tony, mamma, Amanda, Tonys familj och vänner! 
Gav Tony b.la. en tandemkörning i julklapp och han fick köra på juldagen på V75, jag blev även tillfrågad om jag ville köra en defilering och visa upp ett täcke och de tackar man ju inte nej till! 

I mellandagarna hälsade jag på Ville, justja! glömde säga att de kändes så otroligt bra med hans nya fodervärds familj så det blev att dom köpte honom. Men jag och Tony åkte iallfall upp till Burträsk och hälsade på Ville och fick åka släde bakom honom. Han var lika fin som alltid och lika så hans nya familj! 

De var mitt 2016! Mycket upp och nedgångar under året, men jag är glad att jag klarat de här året och jag har blivit så mycket starkare och gladare. Sen att jag har hittat min livs kärlek är ju bara toppen på gräddet! Kan inte önska mig mer än vad jag har!