Möblera

Gick in i V.25 igår och nu är bebis 30cm från huvud till fot. Bebis väger ca 680g i början av den här veckan och 790g i slutet. 
Det känns att bebis har blivit större då lilla pyret trycker på
min urinblåsa och det blir tyngre och tyngre. Ryggen mår inte bra av att jag är framtung och blödningen i ryggen vill heller inte släppa.. Men det positiva är att domningarna i benet börjar försvinna så jag ser inte ut som en skjutskadad fågel längre 😅 Nu ser jag mer ut som en pingvin som går försiktigt fram på det hala underlaget! Hahha..
 
I helgen ska vi städa undan i barnrummet och göra det till ett rum och inte ha det som ”skräp” rum. Vi har varit lata och lagt alla tomma flyttkartonger där men nu ska det ut då vi måste flytta in sängen där! Vårat sovrum ska tapetserats om på måndag och då måste allt ut därifrån! 
Eftersom vi visste om att det skulle göras om så var vi ”smarta” och satte inte upp ngt på väggar eller tog in en massa här inne. 
Så det blir att möblera och inreda exakt som vi vill ha nästa vecka! 😃
 
Färgade och klippte mitt hår i fredags, såhär såg det ut efter en blekning 😂 Jag höll på skratta ihjäl mig för de var så fult 😅
 
1 Sofia:

skriven

Hallå hur blev slutresultatet då?😃

Svar: Ska lägga upp en bild idag 😏😎
Johanna Östensson

Kommentera här: