Tisdag

Vet inte om jag kan kalla det tisdag längre då klockan slagit 01:00 på natten, men tänkte berätta hur bra min tisdag varit! 
Ringde lite nödvändiga samtal på morgonen innan jag begav mig av för att hämta Jonna, vi får en sväng på stan där vi åt mat och sen gick till um. 
Vi fick lite gott skratt som var välbehövt och roligt att träffa Jonna igen, var nån vecka sen vi sågs så alltid kul att träffas! 💕
 
For sen till mamma och spenderade lite tid med henne och Anna, drack te och snackade lite om allt mellan himmel och jord! 
När jag sedan kom hem kände jag bara "nää, de måste städad här, NU!" Total failade med maten som brändes, lyckades riva ner mannagryn över hela köket och fick bara känslan att allt var världelöst!
Samlade mig efter en stund, åt mat och sen började storstädningen. 
Fick ihop 4:a icakassar med skräp och tog tag i klädkammaren som har varit en skrothög rent ut sagt! 
Jisses vad kläder jag har!!! Dags att rensa och ge bort en del som är för små för mig. 
 
Har ju gått upp i vikt de senaste året och måste ha realistiska mål att vissa kläder kommer jag inte i och när tiden är inne när jag når min ideala målvikt så kan jag köpa nya kläder då! Bättre att satsa på de jag kan ha och känna mig fin nu och inte bara tänka "snart kan jag ha denna" utan "den här ka jag ha" 
 
Tog bilderna från Jonnas snapchat då jag glömt mobilen i bilen då vi var på stan! 
Kan bara säga att jag tyckte boken var intressant, men tror Jonna tyckte jag var konstig som tittade på bilder på vaginor 😉