Hästar får mig att andas

Känner att jag har varit sjukt negativ dom senaste dagarna men de är oxå för att jag kommit in i en sämre period. Jag visste att den skulle komma, men jag vill verkligen klara av detta. Men jag vet bara inte hur, jag har ingen manual..

Idag var jag på sjukhuset för utredningen, träffade finaste Emelie V. ett tag och de är så himla mysigt varje gång vi träffas! Ett gott skratt är alltid på menyn! 

For till travet efter sjukhuset, kände att jag behövde få snusa lite häst och satt länge hos Kvika och bara mös! Bytte lite vatten och hjälpte till med lite småfix innan de var dags för Pegasus 2020
Det var ett stormöte som har varit i hela Sverige och alla var inbjudna. Tanken var att vi skulle spåna idéer hur vi vill att travsporten ska se ut i framtiden och de var en väldigt trevlig kväll! 

Vet inte om ni la märke till de men klockan är 04:12 för tillfället och har ännu en sömnlös natt.. Men ska träffa både läkare och min kurator imorgon så då ska jag ta upp de här med min värk, mående och sömnen! 

Imorgon eller ja de är ju onsdag nu! Ska jag somsagt till sjukhuset och sen är det trav för hela slanten! Ska köra två provlopp, ett ponnylopp med Emmeros Japp och ett med Makh Mira! Så himla skoj de ska bli!!! 


Makh Mira 

Emmeros Japp