Full rulle hela dagen

Idag har jag hunnit med mycket, vissa dagar är det som att allt bara klaffar och går på en räls! 

Efter att jag och Jenny hade morgonfodrat hästarna så dumpade jag av henne på tentan. For tillbaka till stallet och mockade, smörjde selar och tvättade. Hann precis klart när Dunex, Pia och hela familjen Demby kom till stallet! 

Dunex hade snabbjobb på schemat och idag prövade vi även att ta bort lite av dövningen. Funkade jätte bra och han lyssnade och var ovanligt lugn! 
Efter att jag kört Dunex så blev jag tillfrågad och pröva köra Pia och de säger man inte nej till! Så då körde jag henne oxå i ett snabbjobb, jätte snäll och söt ponny! Tror de kommer bli en perfekt tävlingsponny till Sandra! 

Efter stallet så hann jag och Jenny precis hem innan Amanda och mamma dök upp. Vi plockade ut i stortsett hela mitt skafferi och de följde med Amanda hem! Eftersom jag flyttar nästa vecka så kan jag inte ta med mig allt de så då fick Amanda de. Känns bra att ge de till någon som behöver de, speciellt när Amanda sliter med jobb och grejjer! 

Nu ikväll har jag och Jenny varit på Göteborgs Café och fikat och efter de skjussade vi Hanna och Alexandra till brännbollsyran! 
Som ni kanske hör så har dagen gått på i full rulle och min rygg värker som aldrig förr så nu blir det att sova!