Tisdag

Äntligen kan jag varva ner efter en hetsig och intensiv dag! Hade ställt klockan på 7 för att hinna städa imorse men jag somnade vid 6 och vaknade vid halv tio så städa hann jag inte med! 
Klockan 10 skulle Helena komma och massera Ville så slängde mig i bilen och for till travet. Som tur var hon lite sen så jag hann mocka innan. Ville fick behandling i 1h 30min, är så kul att se hur han förändras från att de är en låsning tills att den släpper. Tycker att de är så himla viktigt att man kollar hästen regelbundet så att man ser att allt går åt rätt håll. Lägger heldre alla pengar på att Ville ska må som en stjärna och jag kan äta nudlar. 

Efter stallet så for jag och Frida hem snabbt som satan för att jag skulle hinna skjussa Jenny till tåget och sen fara och luncha med Ellinor. Klockan blev så mycket när jag kom tillbaka hem så då for jag och Frida tillbaka till stallet på en gång igen! 
Tanken var att vi skulle köra Ville men då började de regna och jag kände att kroppen sa nej så då grejjade vi i stallet istället! Jag och Jenny ska nämligen byta selkammare eftersom Monica har flyttat ut ur stallet, tror de kommer bli riktigt bra där inne faktiskt! :)