Tisdag - Hemma i tråk umeå

Hejsan! 
 
Har inte skrivit på ett tag med anledning av att jag har flängt runt lite överallt. I Onsdags for jag upp till Umeå och sov där över natten. Sedan bar det av till Sundsvall igen men med denna gång en Mona i bilen och tält. 
 
På Fredagen for jag och Mona upp till Östersund för vi skulle på storsjöyran. 
När vi kom fram var det 27 grader och jag höll på döööö! Vi satte upp tälten och på den korta tiden hade jag fått linje efter bh:n... Vi solade sen och badade och hade de jävligt sköööjj med varsin cider i handen. 
 
På kvällen var det ju massa grymma band som spelade och vi fick gå in backstage på in flames!!! Vi drog sen till campingen där det vankades fest och vi slutade i ett Norsk tält och spenderade många timmar där. Klockan var strax efter 6 då vi slutade dricka och solen hade hunnit komma upp. 
 
På lördagen så var vi bakis nå jävulst och ville bara döööö värmen, vi förflyttade oss mellan bilen och tältt tills vi gick till donken och åt. Sen var det ännu mera döö tid eftersom spelningarna var inte förns på kvällen och jag ville mest lägga mig i en säng och sova.. 
 
Sen på kvällen började det regna och åska och blixtra!! Det var as häftigt! Efter sista bandet så drog vi hem faktiskt. Så vi satte oss i bilen och körde 20 mil i dimma och mörker.. fyfan vad de var drygt. 
 
Nu blev det mycket text så tänkte visa lite bilder! :)