Parkmys

Igår mötte jag upp Frida på stan för att vandra längs älven. Vi satte oss i parken nedanför SF och gungade, åt glass å pratade om allt! 
Verkligen supermysigt och välbehövlig mysstund! 
Sen for vi hem till mig där vi satt på balkongen i nån timme innan klockan blev mycket och vi vinkade av Frida. 

(null)

Idag har vi bara slappat och sett på V75 från Solvalla, det är elitloppshelg och är riktigt taggad inför Elitloppet imorgon, jätte fina hästar är med och sen ska Carro starta i Montéeliten! Är så himla glad för hennes skull att hon tagit sig så långt med Ariel! Ska bli kul å heja fram dom via tvn imorgon! 😃😍


Inflammation i hela kroppen

Oj vad jag har inte gjort de jag skulle idag, men ändå har jag hunnit med sjukt mycket! 
Eftersom jag ansvarar för nätterna så sover jag i regel alltid längre på morgonen än vad Tony gör. 
Idag sov jag från 05-12 och några små stunder under natten. Vincent sover väldigt bra på nätterna men eftersom vi följer ett noggrant matschema nu så att han ska öka mängden mat varje dag, så får han mat var tredje timme. Så det blir automatiskt att man inte får så mkt sömn just på natten. 

Men jag har varit på terapibadet och tränat, hämtat ut Vincent mat på apoteket, lagat mat å småstädat. Planen var att jag skulle organisera lite men de hann jag inte med idag! 

Imorgon ska det bli jätte fint väder så jag ska passa på att vara ute så man får i sig lite D-vitamin! Sen är det vägning och mätning på BVC. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Vincent har gått upp lite mer i vikt denna gång! 

(null)

Barn 2

Idag blev vi utskrivna från barn 2 efter har legat inne sen i söndags. Vincent kaskadspydde hela söndagen och vi bestämde oss för att åka in för att se orsaken. Vi blev inlagda och han fick en sond så han skulle lättare få behålla näring. 
Efter att vi pratat med läkaren på måndag så berättade vi att V har ätit väldigt dåligt och undrade om de kan vara så i perioder men att vi ändå tycker att han går väldigt långsamt upp i vikt. 
Efter undersökningar och lite småexpriment med maten så är vi from idag utskrivna och ska på återbesök nästa vecka. 
Jag håller tummar och tår att han gått upp tills nästa vecka så vi slipper oroa oss! 

Men han verkar ändå pigg och glad i övrigt, han har dessutom börjat le och skrattar jätte mycket. Är så himla kul att följa utveckligen och se hur han blir mer och mer en egen person! 

I veckan så kom det även upp på SHEDOs hemsida att jag är lokalrepresentant för Västerbotten. Vad det innebär är att jag ska förmedla information till skolor, vården och allmänna platser om SHEDOs arbete kring psykisk ohälsa och vara en mediaprofil i Västerbotten. Längre fram kommer jag även få börja föreläsa om psykisk ohälsa för psykiatrin och skolor! Kommer bli så himla kul! Ser verkligen framemot att bidra med kunskap och förståelse för psykisk (o)hälsa! 

Imorgon ska jag på vattengympa och på fm hade jag tänkt att organisera lite i lgh innan vi drar till S-vall om 14 dagar. Längtar att få komma ner till stugan och även att få träffa släkten! Kommer bli mysigt att spendera några veckor i Sundsvall och bara ta det lugnt!  

(null)

(null)

(null)