Smärtrehab

Har varit på smärtrehab i två dagar nu, har varit otroligt påfrestande för både huvudet och kroppen. Alla undersökningar och allt man har berättat. Dom gör en väldigt grundläggande utredning för att kunna bedöma hur motaglig man är för deras hjälp. 
Idag var det "utskrivningssamtal" och Tony följde med då de är bra om ens närmaste hör vad som sägs. 
Jag kommer få ganska tät kontakt med primärvården framöver, när Vincent har blivit större och går på dagis så kommer jag mest troligt börja ett rehabprogram för smärta. 

Nu ikväll var Frida över, var super kul att träffa hon efter vi har varit i Sundsvall men var inte så himla social då jag är helt slut. 
Natten som var fick Tony ta Vincent själv för jag hade så ont och orken för att hålla i en nappflaska fanns inte. Vi får se hur det bli inatt. Känner mig otroligt slut i kroppen. 

Mitt älskade lilla gryn 🐣
(null)

(null)

Virus? Tzaysallad

Idag vaknade jag upp av att jag var illamående, satte mig i soffan då jag blev yr och tog en hundbajspåse för kände att "nu spyr jag". Fick sen springa till toan.. Fattar inte vart detta kommer ifrån? Samma sak hände i söndags men tänkte då att jag kanske ätit nått som inte var bra. Men känns konstigt att få samma igen? 
Kan det vara spiralen som jag satte in för 2 veckor sedan? 🤔 Märkligt iallafall

På förmiddagen blev det inte jätte många knop, men sen for vi till Birsta för att handla lite grejs till midsommar. Vi tog även en tur till Dollar Store då jag såg att dom hade billiga engångstallrikar i snygg färg! 
Så vi köpte ganska mycket dekoration till namngivningen vi ska ha i september. Kunde inte sova natten som var så har planerat jätte mycket! Är riktigt peppad på namngivningen till Vincent😬

På lördag åker vi tillbaka till Umeå, blir en dag tidigare än vi tänkt. Dels för att jag vill hinna landa hemma innan jag ska på smärtrehab på måndag. Ska vara där hela dagen 8:00-16:00, då dom ska göra en grundlig utredning för min EDS och hur dom kan hjälpa mig på bästa sätt! 
Sen så ska vi ha en reunion med några tjejjor från mellanstadiet! Ska bli spännande att träffa alla, se vad alla gör nu för tiden och så! 😃 

(null)


Rabatten

Nu har jag och mamma jobbat med rabatten i ett par dagar, igår slet vi upp buskar, grävde upp ett stort jävla träd. Fick dock inte med hela roten så jag sågade bort de jag kunde och täckte jord över.
Blev sån enorm skillnad, nu ska vi så gräs där och nästa år blir det nog pallkragar med blommor. 
Före
(null)

Efter 
(null)

Idag har vi varit och handlat till midsommar och sen slappat framför tvn. Vincent har blivit jätte livlig och pratar mest hela tiden. Gick från ena dagen till den andra. Innan vi for ner till Sundsvall så ville han absolut inte ligga på mage och lyfta på huvudet. Är med i en gravid grupp på fb och ibland dras man med i detta skrytandet av ungar och kände väl lite press att Vincent skulle klara att lyfta på huvudet när han låg på mage. 
Vi övade i några dagar korta stunder, typ 20 sekunder sen fick han komma upp i famnen. Sen bara hände det nått, poff  så kunde han rulla(?!) fattar inget!! 😂 
Man blir så stolt i hjärtat när man ser sin bebis utvecklas och jag tror att det gör att man vill visa hela världen. Men många tar nog allt detta snack om bebisar som skryt. Men man vill ju bara väl. 

(null)