Virka filt

Fick ett rus nu på morgonen och har virkat jätte mkt på
min bebisfilt! Nu står jag bara å funderar på vilken färg nästa färg ska vara då baby blå tog slut. Blir nog baby rosa så filten kan användas av båda könen. Ja, nu kanske nån rynkade på pannan, men nej jag är inte för ordet hen. De är han eller hon. Självklart kommer mitt barn få ha alla färger den vill, men jag är mer för att de ska vara lite mer tjejigt om de är en tjej och tvärtom. 
Så därför gör jag filten i alla dess färger så den inte är köntypisk, blev nån förvirrad nu? 
Ja, Min filt kommer inte indikera på nått speciellt kön men hur jag klär mitt barn kommer indikera på vilket kön bebis är. Punkt slut! ☺️
 
 

V.16

Nu är barnet 14cm långt från huvud till fot. Aktiviteten är i full gång och bebis rullar runt, sparkar, gör volter, rynkar pannan och öppnar och stänger munnen. 
Man kan känna rörelser nu, men de är många som får vänta längre! 
Jag har känt rörelse och ibland tror jag att jag är längre gången än vad vi vet. Men de får vi se! ☺️
 
Lägger upp en nytagen bild på magen som jag tog alldeles nyss! 
 

Helgen i text

Haft en riktigt mysig helg med glada besked och trevligt sällskap! 
Har en jätte glad nyhet som jag kommer berätta om ett tag, när allt är klart då kommer jag skriva ut de men så länge får ni vara nyfikna! 
Igår hälsade vi på Helena och Salle och deras söta bebis Shamira. Majlis min bonus mormor var oxå där och vi hade jätte trevligt, massa prat, mat och skratt! 
Köpte av Helena lite gravid/mamma kläder och även lite bebiskläder som Shamira har växt ur! Så nu har vi köpt dom första bebiskläderna 😍
Vi åt middag där innan vi begav oss hem till sängen och lite tv-tittande! 
 
Idag känns de som att magen har växt 3ggr så mkt sedan igår kväll! Vet inte om jag är svullen eller om magen fick ett ryck att växa under natten! 
Kan säga att jag inte hittar nån skön ställning att ligga på i soffan eller sängen😂
 
Idag ska jag ta hand om tvätten och sen blir det en lugn kväll skulle jag tro! Kände när jag klev upp med Tony vid 5 imorse att energin har flugit iväg och jag går på reservkrafter idag. Ligger liksom i soffan och halvsover till Nyhetsmorgon 😅