Regn åt folket!

Himlen öppnade sig och tänkte "fuck, jag blöter ner alla" tack så mycket 👍🏻 Bävar mig för att gå ut med hunden och tycker att både Siri och Tage tog ett moget beslut att ligga kvar i sängen med mig nu på morgonen! 😇
 
I söndags gick jag in i V.17 och nu början magen växa!! Känner mig som en ballong och kläderna börjar sitta åt på vissa ställen. Känns både roligt och jobbigt att bli så stor, dels för att jag är överviktig sedan innan och de bidrar oxå till att jag blir större än vad de flesta är denna vecka in i graviditeten. Men sedan tror jag att jag fått lite som min mamma, att bli stor väldigt snabbt. Enligt henne så såg hon ut att va i 9:e månaden när hon var i 5:e med mig! 
 
I början av 2016 var jag väldigt rund och har aldrig vägt så mycket som jag gjorde då, gick ner 10-15 kg tills jag blev gravid och nu börjar jag klättra uppåt på vågen.
 
Väger absolut inte så mkt som jag gjorde 2016, och samtidigt är det en helt annan viktuppgång nu, nu har jag ett barn i magen som växer och då är det naturligt att gå upp. 
Har även haft de lite jobbigt med maten då jag är sugen på vissa saker och ibland har jag väldigt svårt att äta, och då blir det att man äter de man är sugen på för att få i sig näring! 
V.15 ----> V.17 
 
 

Kommentera här: