Östersund

Nu är det 6 dagar sedan jag skrev på bloggen, har verkligen inte haft tid i veckan att sätta mig ner och skriva. Fullt upp helt enkelt! 😬
Men tänkte skriva lite vad som har hänt sedan jag skrev sist! 
Jag for till stallet med Emelie för att smörja upp mina grejjor och kolla vad jag ska ha kvar och vad som ska säljas. Så jag la ut ett sälj inlägg på fb att jag sålde min travutrustning och jäklar vad min telefon pep! 
Vissa blev helt hysteriska för att jag ska sälja mina grejjor och undra va fan jag höll på med?! Blev riktigt chockad att folk ska lägga sig i andras liv så himla mkt! Mitt liv, mina beslut. ☺️ Men sen har jag fått sålt en hel massa! 
 
Hann umgås med Emelie och Frida en stund på torsdagen och de är så kul att få kvaitetstid med dessa tjejjor! Tror inte jag har skrattat så mycket på länge!! 
I lördags for jag, Tony, Lisa och hennes son Elton till Östersund på dop.
Teo fick barn i Juni och nu var de dags för honom att döpas! Vad jag vet så har jag aldrig varit på dop tidigare och eftersom jag och Tony har funderat om vi ska döpa vårat barn så kom vi fram till ett beslut i helgen.
Inget dop för våran bebis! Vi båda kände att de va alldeles för mycket Gud och Jesus och eftersom ingen av oss är troende så känns de bara fel..
Om vårat barn vill döpas senare i livet så självklart, men då får vårat barn ta det beslutet själv! 😊
 
Men vi hade jätte trevligt i helgen, vi stannade över en natt i Östersund på hotell och de var super mysigt! Tage fick följa med oss och de var skönt att inte ha dåligt samvete för att lämna bort honom. Vi har ju rest en del i år och behövt ha hundvakt, men eftersom Tage är lite speciell på de viset att han inte kan gå lös, otrygg i sig själv och väldigt ouppfostrad (han är en omplaceringshund) så känns det bättre att ha honom med! 
 
 
 
 

Kommentera här: