Nytt samarbete är snart i rullning!

Snart får ni veta allt!
Fick ett väldigt trevligt samtal från ... och nu är snart detta i rullning! Men tillsvidare får ni bara en sneakpeak på mailet jag fick idag!! Svävar på moln 😍😇
 

2:a Ultraljudet

Igår var vi på vårat andra ultraljud då dom inte fick en tydlig bild på vänster kammare på första. Han var så livlig i magen och ville aldrig ligga still så de blev svårt då. 
 
Denna gång så fick dom iallafall en tydlig bild och han har växt ännu mer! Det har varit full rulle i magen sedan helgen, känner små sparkar lite här och var! Längtar tills de känns mer på utsidan så Tony oxå får känna💙
 
Imorgon går jag in i V.21 och de känns så sjukt att bebis är snart här 😍 
från förra ultraljudet! 
 

Tillbaka här igen!

Hej sötisar! 🎀
Nu är jag tillbaka på sociala medier och tänkte därför även uppdatera bloggen! 
I fredags flyttade vi in i våran nya lägenhet, när jag vaknade på morgonen kände jag hur hela kroppen bara skrek smärta(!!). Sa till Tony att detta kommer bli en tuff dag för mig. När vi flyttat in sängen i rummet som var tomt i nya läggan så bäddade Frida ner mig och där låg jag! 
Jag kan bara tacka våra vänner och familj för all hjälp vi fick under dagen! 
 
Eftersom vi gjorde ett byte av lägenhet och inte kom till en tom lägenhet då dom som bodde här flyttade ut medans vi flyttade in. Hon skulle nämligen ha våran lägenhet. Detta skapade väldigt mycket kaos och vi fick tyvärr en ostädad lägenhet.. Därför gick vi ihop gemensamt och betalade städ från en firma. Så vi packade in allt i ett rum, satte upp sängen och nöjde oss med de till städet kom på lördagen!