Flodhäst

Jisses vad jag är less på min klump till mage, den växer och växer. Bebis sparkar mer för varje dag och gör sina dagliga kullerbyttor, men jag tror jag har varit gravid färdigt nu. Kan vi säga så? 😬
Att inte kunna knyta skorna, vända sig smidigt i sängen eller raka benen på ett bekvämt sätt.. De är inte roligt och gulligt längre 😂
Nu får veckorna gärna gå fort så bebis tittar ut och jag kan kanske få tillbaka lite av min ”smidiga” kropp 😅
 
 

Snart gillar jag oxå julen

Julen ska vara en fristad. En fristad alla trivs i, ingen stress, inge bråk och framförallt ska de vara barnens jul. 
Jag tror alla vill uppnå den perfekta julen, men vad räknas som perfekt? Det är olika för alla. Men det viktigaste för mig är att det är avslappnat och de där jag skrev ovanför. 
 
Julen för mig har inte alltid varit bra, detta har inneburit att jag har för varje år och för varje händelse skapat mer och mer ångest inför denna dag. Jag stressar upp mig långt innan och av allt prat om vad folk ska göra på jul eller vad dom ska köpa i julklapp gör att jag vill stänga av allt och inte lyssna. 
 
Normer och vad som räknas som den trendiga julen gör att människor istorsett sliter av allt sitt hår i frustration. Jag var på stan igår, ensam, åt min sallad och drack min chailatte. Studerade människor som krigade sig fram i affärerna runt mig, drog suckar och såg väldigt slut ut. 
 
Jag älskar å ge, men hatar att få. Jag vet inte exakt varför de är så. Jag får skuldkänslor för att jag inte kan ge i samma prisklass osv. 
 
Jag vill vända detta och göra denna helg till en bra helg, jag har tagit små steg i två år nu, förra julen och denna. Jag försöker släppa på spärrar, försöker andas mig igenom ångesten och se det positiva i allt runt mig. 
 
 

Sa nån jul? Nää?!

Nu är det en vecka sedan jag klickade in på bloggen, har fullt upp mest hela tiden och därimellan vilar jag oxå! 
Ryggen känns bättre och det känns som att blödningen har lättat från ryggmärgen då jag har mer känsel och kan utföra mina behov på toan bättre. 👐🏻
 
Helgen som va har jag bakat, städat, myst och blivit förskyld! Näemen, allt flyter på väldigt bra och jag längtar tills jag kan ta i lite mer för ryggen och fixa iordning det sista i lägenheten. 
Idag fyndade jag två sängbord på fb som vi hämtade, är rånöjd då jag bara la ut en ynka 100-lapp för båda! 👌🏻
 
På mellandagarna ska syrran hjälpa till å fixa och trixa med mig i lägenheten. Behöver nån som tycker om inredning och förstår hur jag tänker då Tony tycker typ allt jag gör är fint, vet inte om han bara säger de eller om han helt enkelt inte har fått tycke för inredning 😜