Bästa stället i stan?

Jag har prövat istortsett alla ställen där dom vaxar ben och brasiliansk. Idag var de dags att ta bort "varulvs" benen och vaxa. Bokade tid på ett nytt ställe Eco Wellnes. 
Mysig lokal och man kände sig hemma där på engång! 
Helena som hon heter gav mig ett väldigt bra intryck och de var inte såndär konstig stämning som de kan bli hos vissa, typ ja men ta av dig kläderna åsså känner man sig jätte obekväm.. Utan de var väldigt privalitiserat och jag som ej är nöjd med hur jag ser ut och klär knappt av mig framför Tony. Så blev de 10 av 10! 
 
Vaxningen gick bra, de gör ju lite ont men kan inte säga att de var en mardröm.. Vi pratade mest om allt möjligt och då kom man av smärtan! 
 
Så jag måste faktiskt rekomendera Eco Wellnes och Helena, de är ju hon som utför arbetet! 
 
 
Gå in på hennes hemsida och kolla om de va ngt ni gillade! 😃
 

Vecka 9

Då gick man in i vecka 9 igår och det känns huur bra som helst! 
Har varit ganska illamående i veckan och vissa lukter går verkligen inte! 🙈
 
Vet inte om de är positivt eller negativt, de är väl båda delarna. De är iallafall tråkigt men jag vet att de kommer bli hur bra som helst! 
Frågade nämligen Caroline om hon ville leasa Lukas när graviditeten skulle närma sig sitt slut men då blev de bestämt att hon skulle ta han redan nu. Och så fick de bli! 
 
Så i onsdags åkte han hem till Forsner och kommer stanna där ngt år! Vill såklart ha Lukas "för mig själv" tills jag och magen inte kan mer, men samtidigt blir de här oxå bra för då hinner dom lära känna varandra en längre stund osv! Ja de finns massa positiva grejer i det hela. 
 
Sen att jag skulle bli gravid var ju inte riktigt planen, men jag och Tony har sagt de att om de händer så behåller vi barnet. Och den situationen kom ju nu, efter att jag skaffat häst och så. Så då får man lösa allt på bästa sätt! 😊