Måndag 19/9

 Idag vaknade jag klockan 3 på morgonen och har varit vaken sen dess. Är väldigt trött nu men jag ska försöka ta mig igenom hela dagen och sen har jag hämtat ut två böcker som jag ser fram mot att läsa, böckerna är skeivna av Nellie Berntsson. Det är en självbiografi och det ska bli jättekul att få läsa boken! Jag har följt hennes blogg väldigt länge och nu när hon har kommit ut med böcker så blir det ännu mer intressant att kunna få läsa på kvällarna och på behandlingshemmet när jag tid över!
 
Ikväll blir det idol mys med Tony och vi ska bara ha en lugn kväll, det är ju trots allt första dagen på veckan och jag tror vi båda kommer vara trötta eftersom vi jobbar. Vet inte om andra skulle kalla att det jag gör på behandlingshemmet är ett jobb, men det blir ett jobb för mig! Mycket tänkande, rannsaka sig själv, kunna jobba i grupp osv.
Mina älsklingar❤️
 

Uppdatering låg

Uppdateringen är väldigt låg då de hänt en del saker och nu i torsdags var jag in på akuten för att kolla upp min handled. Andledning var för att förra lördagen så fick jag den smarta idén att bryta arm med Tonys pappa.. Haha
Handleden gick ur led  och jag knäckte tillbaka den själv, gick hela veckan med en svullnad och hade jätte ont och sen bestämde mig för att åka in på akuten där fick jag göra röntgen och jag fick gips... Jag ska gå med gips i två veckor för att stabilisera upp handen och låta den läka då den varit i fel läge i nästan en vecka...
 
Sen har jag fått tagit ett tungt beslutet att jag måste lägga ut Ville på foder eller sälja honom.. Det är ett väldigt tungt beslut jag tagit med ett beslut som måste göras.. 
Det är många som har hört av sig och vill komma och träffa Ville och i veckan så ska jag hålla provridningar så jag får se vem som passar bäst för Ville. 
 
Ingenting kommer läggas ut här på bloggen förens jag har  bestämt mig för hur det blir med Ville, eftersom jag känner det är min ensak och alla behöver inte få veta på en gång. Men det kommer läggas ut på bloggen när det är bestämt hur det blir, men jag hoppas och jag tror att Ville kommer få ett underbart hem! 
Jag kan inte tacka alla nog för mycket alla runt mig har ställt upp för mig under tiden som jag legat inne på sjukhuset och när jag mått så dåligt att jag inte kunnat ta hand om Ville. Det största tacket går till Hanna som har funnits där i ur och skur och hjälpt mig att ta hand om Ville, när jag inte kunnat själv. Så det blir ett jobbigt moment att ta oss igenom båda två tror jag 😕.
 
 

Förebild

Har länge haft olika förebilder inom olika sporter, men nu när jag satsar fullt ut på travet och verkligen vill uppleva något stort inom sporten så har jag haft en förebild som fått mig att bli peppad! Jag vill bli lika duktig och rutinerad som hon och uppleva den känslan för hästar hon har! 
 
Caroline Forsner heter hon och kör både trav och rider monté, på senaste tiden har det gått väldigt bra för henne och nu senaste, igår faktiskt så deltog hon i NM i monté! Hur häftigt är inte de?! 
 
Har ni någon förebild? Skriv och berätta varför just hon/han är eran förebild!