Tisdag

Vet inte om jag kan kalla det tisdag längre då klockan slagit 01:00 på natten, men tänkte berätta hur bra min tisdag varit! 
Ringde lite nödvändiga samtal på morgonen innan jag begav mig av för att hämta Jonna, vi får en sväng på stan där vi åt mat och sen gick till um. 
Vi fick lite gott skratt som var välbehövt och roligt att träffa Jonna igen, var nån vecka sen vi sågs så alltid kul att träffas! 💕
 
For sen till mamma och spenderade lite tid med henne och Anna, drack te och snackade lite om allt mellan himmel och jord! 
När jag sedan kom hem kände jag bara "nää, de måste städad här, NU!" Total failade med maten som brändes, lyckades riva ner mannagryn över hela köket och fick bara känslan att allt var världelöst!
Samlade mig efter en stund, åt mat och sen började storstädningen. 
Fick ihop 4:a icakassar med skräp och tog tag i klädkammaren som har varit en skrothög rent ut sagt! 
Jisses vad kläder jag har!!! Dags att rensa och ge bort en del som är för små för mig. 
 
Har ju gått upp i vikt de senaste året och måste ha realistiska mål att vissa kläder kommer jag inte i och när tiden är inne när jag når min ideala målvikt så kan jag köpa nya kläder då! Bättre att satsa på de jag kan ha och känna mig fin nu och inte bara tänka "snart kan jag ha denna" utan "den här ka jag ha" 
 
Tog bilderna från Jonnas snapchat då jag glömt mobilen i bilen då vi var på stan! 
Kan bara säga att jag tyckte boken var intressant, men tror Jonna tyckte jag var konstig som tittade på bilder på vaginor 😉
 
 
 
 

~Varför kolla bakåt när man kan kolla framåt~

Startade veckan med en riktig lång sovmorgon, tanken var att jag skulle till ersboda men jag ville verkligen inte. Så jag städade undan lite här hemma och bara tog det lugnt!
 
Vi for och gymade efter att Tony slutat jobbet, körde intervaller på ganska lågt motstånd och sen körde jag en statisk övning, så sjukt jobbigt de var! Kan som inte fatta att jag inte har ngr muskler kvar på vissa ställen 😳
Kvällen avslutades med Greys innan ögonlocken föll. 
 
Måste tillägga att detta är typ
den godaste smoothiesen! 😍
 
 

Helgen

I fredags for jag till stallet och bara strosade runt, packade hö och borstade ponnysarna. Riktigt mysigt var de! 💕
Planen var att vi skulle fara och kolla på trav på kvällen men både jag och Tony var helt slut så vi tog en slapp kväll och såg på Idol! 
 
Igår (lördags) så började vi dagen med gym, tog ett lungnare pass men blev lika svettig ändå... 😅
Tvättade och gjorde iordning för kvällen då Lisa och Teo kom på middag för senare fara och bowla! 
Riktigt trevlig kväll och viktigaste av allt var att jag vann över Tony en omgång! 😋 (annars kom jag sist men de behöver vi inte nämna 😉) 
 
Helgen i bilder☺️