Fullspäckad fredag

Hann aldrig in här och skriva igår kväll då de var fullt upp med ALLT! 
For iallafall på M-klädhuset här på Mariedal som ska stänga så dom hade 50% på allt i butiken. Hittade två baströjor som jag köpte, inge märkvärdigt men kan vara skönt att bara ha en bas tröja på sig ibland! 
 
Vi for vidare till stallet för att plocka ihop alla mina grejjor, för nu har jag sålt Ville. Japp ni hörde rätt! Min prins är såld till världens bästa hem bara 1h ifrån mig och de känns faktiskt jätte bra!
Även fast jag aldrig ville släppa min fina prins så kommer han få de jätte bra, han får göra de han tycker är roligast - Ridning och inte trav. Och de känns bra i mitt hjärta att jag släppte han istället för att pressa honom inom trav så psyket på honom skulle brista! 
 
Tanken var att jag och Tony skulle fara till Ö-vik och se hockey men vädret sa BIG NO! Ingen av oss ville köra min bil i snöblandat regn ner till Ö-vik och sen åka hem på kvällen/natten i underkylt regn på vägen.. Så det blev pizza och mys i soffan! Bra avslut på en bra dag helt enkelt! 🌟
 
 

~ Vänskap handlar om båda personerna~

Oj oj oj vad det har gått lång tid sen jag uppdaterade här! Ska verkligen försöka ta tag i detta igen så jag inte sviker er mina underbara kära läsare💕
 
Vad har hänt sen sist jag skrev? 
Jag har varit i Göteborg och träffat några underbara vänner som jag har haft kontakt med över ett års tid och vi träffades för första gången. Lite pirrigt var det att sätta sig på flyget till Gbg och träffa "okända" men väldigt bekanta vänner! 
 
När jag kom hem från Göteborg den 6/11 så blev jag dyng förskyld! Va som en bomb som släpptes! Men de var ändå inte så konstigt eftersom vi bodde 5 pers i samma rum en hel helg och då blandar man ju varandras bakterier osv. Så nästan alla blev sjuk när dom hade kommit hem! 
 
Den här veckan har jag försökt få tillbaka strukturen i vardagen och börja ta tag i saker som måste göras. Jag fyller år om en vecka och kommer ha födelsedags fika här hemma. Så Anna kom förbi och hjälpte mig att baka lite av varje! Tack Anna för hjälpen 🙌🏻
 
Igår var det tvättdag och jag kan bokstavligen säga att jag tvättade HELA dagen! Shit vad mycket tvätt det var! 👀
 
Om en timme kommer mamma och hämtar mig och vi ska ut på en liten shoppingrunda! Så jag uppdaterar er senare om vad som kommer hända denna dag! Puss på er alla! 
 
Här kommer lite bilder från Göteborg och senaste tiden' 
 
 
Här även hunnit göra en drastisk förändring gällande mitt hår! Det är min skickliga och bästa syster som gjort detta! Kommentera vad ni tycker! ☺️