Hippologum

Igår for jag somsagt till Hippo, var jätte nervös men Jonna lugnade mig lite. Fick en ganska liten häst (som tur var). Men hon såg inte alls motiverad ut att bli riden.. Stod mest och sov och var jätte smutsig, försökte borsta bort de mesta men lyckades inte.. Ville inte direkt komma in till ridbanan med en smutsig häst men men, jag gjorde så gott jag kunde! 
 
Ridpasset gick hyfsat, kände hur mkt jag har tappat och hade dålig balans. Även att vänster sida inte riktigt hängde med i vissa tillfällen. Kände även att min kondis inte var på topp och jag kämpade verkligen igenom dom sista minuterna av sista övningen vi gjorde. Singne som jag red var svag i vänster sida och de gjorde inte saken bättre när jag är svag där. Men somsagt, kul att få känna på hur man ligger till i ridningen och även få umgås med hästar! 
 
 
Vi hade as kul jag och Jonna och började skämta om att jag inte visste hur man tränsade eller vart entömsbettet var haha.. (Entömsbett har man inom trav) 
 
 
 

Nervös

Klockan 16 brummar bilen mot Hippologum för provridningen i grupp. Nu när jag hyrt ut Ville så vill jag ändå ha nån slags hästkontakt, kan åka ut och mysa med Ville och så men skulle gärna vilja börja rida lektioner igen. Jonna ska följa med som stöd och de känns sjukt bra eftersom jag är så satans nervös!! 
Har inte ridit seriöst på flera år utan bara egnat mig åt travet, de är ju trav jag vill hålla på med mest men som läget ser ut nu så har jag ingen travhäst. Ville ska skolas om till ridhäst då han inte klarar av travet och i framtiden blir det nog en ny travare. Men de är framtiden. 
 
I veckan är behandlingshemmet stängt då de ska flyttas till Ersboda, de har blivit mögel i källaren där vi är nu och då kan vi inte vara där. De positiva är ju att de blir väldigt nära där jag bor, men lokalerna är inte lika mysiga.. Känns trist oxå att jag nyss har börjat där och kommit ut till en "vardag" osså stänger dom en vecka.. Men men.. Får mysa med Siri och ta det lugnt hemma! 
 
Var hos sjukgymnasten igår och han tyckte att min kropp var så illa så jag ska dit redan på torsdag igen, är väldigt nöjd med hans behandlingar och dom hjälper sjukt mkt! De är tur att han går på frikortet så jag slipper betala haha.. 
Har en liten depp vecka och känner mig ganska nere, kan inte sätta fingret på vad det är men jag försöker hålla mig i schak så mkt de går! De är tur att jag har Tony och så fina vänner runt om kring mig! 
 
Såhär ser det ut när jag ligger hos sjukgymnasten, först får man el genom dessa röda grejjer och sen knäcker han och kollar igenom kroppen! 
 
 

Kärlek

Somnade på Tonys bröst igår och då tog han en bild, Den visas lite längre ner i inlägget. Idag ska jag och Hanna skriva kontrakt ang Ville eftersom hon ska ha huvudansvaret för honom i höst.