Umåkers hemsida

Jamen de slutar inte där! Kolla vad jag hittade på Umåkers hemsida!! 

31 mars 2015 är en dag att minnas! Nu säger jag godnatt! 

✿ Tisdag ✿

Den här dagen blev så bra som jag tänkt! 
For på Gandhi med Alexandra, åt alldeles för mycket men vad gör de?!
Sedan blev det stallet där de väntades en träningsrunda för Ville. Alexandra har hjälpt mig att köra Ville nu när jag har varit dålig och hon har verkligen gjort ett toppen jobb! 

Vi körde milslingan, den var inte plogad så han fick plumsa fram! Svettig och trött så efteråt fick han en välbehövlig dusch! 


Kan även berätta att jag har klarat ännu en tenta!! 
Jag vet inte vart mitt flyt kommer ifrån om jag ska vara ärlig. De där lät jätte snobbigt men de är bara sanningen. Jag pluggar inte överdrivet mycket och nu när jag har varit sjuk och inlagd å grejjer så har det inte funnits mycket energi att plugga men på nått sätt går det ändå! Jag tror att de kan bero på att jag tycker det är så himla intressant och varenda ord slukar jag och kommer ihåg. Kan med andra ord säga att det här är rätt utbildning för mig!! 


Träningslista

Idag blir en bra dag! Gick in på travsport.se för att se om dom uppdaterat min "profil" och de hade dom! Nu är jag officiellt ägare i 2 hästar och har två hästar på min träningslista! Känns jätte kul att samarbeta med Anna och Ola. Tror den här våren och sommaren kommer innehålla många bra dagar och jag tycker de ska bli så himla kul att följa både Ville och Dunex! 

Förutom att jag skuttar på rosa moln idag så ska jag och Alli fara och äta på Gandhi och sen köra Ville! En bra dag helt enkelt!