Torsdag 30/8

Idag har jag varit med systeryster, vi har inte gjort så mycket, sett på serier och snackat lite skit. De går alldeles för långt mellan gångerna vi gör nått ihop så det är kul att få spendera tid med henne! 

Imorgon ska jag ta tag i mitt rum och städa de.. Ser rent sagt ut förgävligt ut här inne.. Skäms att visa resten av familjen rummet! Inte okey! 
Ska även köra intervaller med Skorvas, får hoppas han sköter sig lika bra som sist! 

Förra sommaren

Onsdag

Dagen till ära har inte bestått av många knop, på förmiddagen följde jag med Hanna och Carolin som red Ville och Dunex och jag körde Pia. Vi for golfrundan, den är ca 8km och består av blandad terräng. Det tyvker jag är det bästa med by vägar, att man får varierat underlag och kan inte trava hela tiden utan man blir "tvingad" till att skritta. Kan tycka att man blir ganska blind på travets vägar när det är perfekt underlag hela tiden. 

Efter körturen for jag iväg och hämtade min medicin, ganska drygt att behöva hämta den varje vecka, men jag hoppas att jag blir av med delningen snart! 
Jag hann i stortsett bara hem så slocknade jag i sängen, fattar inte hur jag kan sova så mycket. I höst och i våras sov jag knappt något och nu sover jag som en tonåring igen! 

Tänk att även Stella har varit en liten bebis!

Rubriken försvann

Asså jag säger bara en sak, Vilje Varden i mitt ♡!!!
Han gör sig bara bättre och bättre för varje gång jag kör honom. Är helt förälskad i denna häst!