Snabbjobb

Denna dag har varit sååå himla bra! Vaknade med ett leende på läpparna och har känt mig glad hela dagen! 

Körde fina Dunex idag! Vi värmde 3? bakvarv, kan ha varit 4, jag minns inte! 
Gick in och pustade lite innan vi begav oss ut i snöstormen igen! 
Då hag kört Dunex på banan förut och han har blivit lite trött på upploppet så tog jag med mig en pisk för att påminna han att det är en bit kvar innan han får sakta ner. Alexandra tog pisk på Ville för övningens skull, han brukar inte gå med pisk men det är jätte bra att dom lär sig att den inte är farlig. 

Tanken var att vi skulle köra ett lugnt bakvarv och sen vända upp på start och köra 2140m. 
Men, de blev inte riktigt som vi hade tänkt. Alli la fram pisken på Ville och när Dunex såg de blev han huuur pigg som helst! Höll mig bakom Ville för att han skulle bli lugn igen men han visste precis vad de handlade om! Att tävla.
Istället för att vända upp på start så körde vi till 1640, för ingen av oss fick stopp på hästarna! Haha!
Vände upp och låg bakom Alli och Ville en bra stund. Vände ut och tänkte göra en ökning, på bortre långsidan så hör jag att Dunex slår sig och tar ett felsteg och sedan faller han in i galopp. Jag hade alldeles för långa tummar och han var jävulskt stark, gick ut och fick stopp på han. Vi skrittade ut från banan men när vi kommer på stallbacken är de som att han blir okontaktbar.. Jag styrde in han och väntade på att Ola skulle komma och leda oss. Dunex var jätte snäll och bara stod mot väggen och funderade mest på varför han inte fick springa! :p

Jag tycker att Dunex är en sån himla fin häst! De var jäkligt synd att han tog den där galoppen för han var himla fin innan! 

Alli sa att Ville oxå var fin men att han blir lite osäker i dom snabbare temponem :) Jag är hel nöjd över den här dagen och jag vet att de kommer gå bättre nästa lördag! :) Hur glad blir man inte när man läser en sånt här inlägg? :DDagens agenda

Inne i våran selkammare har vi en whiteboard tavla som vi har vårat utsläpps schema på. Hanna kom på att varje dag så skulle man skriva vad som har hänt. Det var den som hade morgonfodring som skulle sudda och börja skriva "Dagens agenda". Det har blivit till en ganska kul grej och vi har väldigt många skämt med! Faktiskt ganska roligt att komma till stallet och få sig ett skratt! Dom dagar jag kommer ihåg tänkte jag dela med mig av "Dagens agenda". Så här är dagens! När världen går under

Har knappt sovit inatt, eller rättare sagt, jag grät tills jag var helt slut.. Somnade nångång vid 3 och vaknade vid 5 men igen svullna ögon. For till stallet, hade stört mycket ångest och ville bara lägga mig vid Ville och gråta. Jag är fortfarande i en dröm.
Fodrade och städade hela jävla stallet typ, eller övre delen iallafall. Det var Trav ikväll och vårat stall används som tävlingsstall då. 
Kom hem vid 8 och gömde mig under täcket. Hade sjukhusbesök vid 10 och kom hem strax efter 11. La mig i sängen och sov till 17. Jag däckade verkligen, ibland om jag ej har fått sova kan jag ta en halv sömntablett och sova på dagen men i dag däckade jag av ren utmattning. 

Satte mig och pluggade eftersom jag ska opponera imorgon, for sedan till stallet, åt på resturangen med Hanna och Jenny, skrattade en massa och tryckte bort alla känslor. Är så otroligt tacksam över mina vänner som ställer upp i ur och skur. Utan dom hade jag inte kunnat resa mig efter alla fall. 

Jag hoppas verkligen jag får sova inatt, jag vill bara glömma allt. De har blivit alldeles för mycket mörka tankar och känslor på slutet. Vill ha tillbaka livsglädjen. 
Utan er är jag ingen


Hästarna fick sova ute inatt, kändes värdelöst att ta in dom 23 ich ut igen vid 6:00!