Awake my soul

Just nu är jag helt utmattad! 
Fick åka hem en stund idag, betalade räkningar, packade om väskan lite och laddade ner en serie. Hann även en sväng till stallet, underbart att få vara där! 
Imorgon ska jag få fara iväg till stallet, ska köra Ville och tömköra Philip med Jenny. Får se hur mkt jag orkar, känner mig fortfarande svag så de är bra att ta de i små steg! (: 

Ikväll kom Jenny, vi spelade kort en stund men sen blev båda dö trött så då for hon till stallet och jag hade tänkte sova på en stund. 
Jag har inget vettigt att berätta egentligen.. 
Eller vänta! Jag fick VG på tentan jag gjorde för 2 veckor sen! Så jag följer mitt mönster.. Högsta betyg i alla kurser!!


 

You and I, we can be alright

Nu har de gått några dagar sen jag skrev sist. Jag är fortfarande inlagd på sjukhus och de suger balle. Men jag vill bli bättre och de kommer inte bli bättre om jag skulle åka hem! Men de sker framsteg varje dag så de är skönt! 

Igår kom Julia hit, underbart att träffa henne igen! Vi gjorde typ inget, låg i min lilla 90's säng och pratade. 
Känns jätte bra att jag har mina kompisar som ställer upp i alla lägen. Har besök varje dag och man blir så himla glad! Får höra hur livet är utanför sjukhusväggarna, alla ilandsproblem och kunna glömma allt som händer med mig för stunden. 

Jenny har mina katter hos sig, känns så himla hemskt in dom skulle vara hos mig själv. Dessutom har Stella börjat acceptera Jenny väldigt mycket så dom mår bra hos henne! 

Igår så ställde Gunilla upp och körde Ville, kan inte fatta vad jag har gjort för att förtjäna all hjälp jag får just nu! 


Har som sagt väldigt mycke dö tid, så brukar fläta håret å sen fläta upp å sen göra om allt! Haha

Fick den här av Anna! Började fan lipa.. :(Is this love?

Denna dag har varit i väldigt blandade känslor. Läkarbesöket imorse blev väldigt jobbigt.. 
For sen och fixade lite saker innan jag och Jenny for till stallet. Idag stod de pullert på schemat och Ville var jätte duktig! Jag och Jenny hade en het disskution om varför just pullert är bra och varför den är bättre än tryckvagn kontra vanlig backträning. Tycker de är skit kul att sitta å analysera sönder tills man inser att man inte kommer längre med sina argument! 
Philip fick komma ut efter Ville, han är en helt annan häst å köra jämfört med Ville. Nyttigt och roligt att köra andra hästar! 
För tillfället så ligger jag i sängen och ska väl försöka på mig lite sömn. Imorgon ska jag gå till praktiken. Har missat en vecka pga inläggningen på sjukan förra veckan. Men de känns kul att börja "jobba" med de jag vill göra resten av mitt arbetsliv! Natti!

Hittade en bild på min älskade Frida! Miss u girl