Nattsvart

Morgonen gryr, med ångesten som stryper en. Verkligheten tog vid, både dag och natt. Varje dag vi får, läker mina nya sår. Jag försöker vara stark i varje andetag, men jag går bara sönder. Jag ber till nått högre, snälla snälla, inge mer mörker. 


Julklappar

Nu är alla julklappar färdiga! Har beställt det flesta grejjerna på internet och ska börja slå in dom på söndag. Som det ser ut nu får jag fara till mamma den 23 i nån timme och då ska vi ha "lilla julafton" och den 24 ska jag få vara nån timme i Sörfors hos Anna och Ola! Kommer bli toppen! 

Här tillbringar jag mitt liv just nu ..


Ankdammen

Jag har blivit mer öppen om min situation för att jag anser att ha psykiskohälsa är samma sak som att bryta ett ben - Det är inget att skämmas för!

Skriver mest på mitt instagramkonto Johannarecovery och har den låst för att jag vill att bara dom som följer ser och det skapar kontroll över vad jag lämnar ut. 
Fick gå ut från avdelningen förförsta gången i onsdags på 2 1/2 vecka. Varför finns att läsa på Johannarecovery. 

Dagen började med arbetsterapi klockan 9:00 och pysslade ihop dom sista julkorten, är riktigt nöjd faktiskt! :)
Sen blev det lite sämre med lättade upp när mamma kom på besök. Är så himla mammakär just nu när jag är dålig. 

Imorgon händer det inte så mycket, hoppas på en promemad till ankorna i dammen vid akuten, har blivit kompis med dom och kommer med bröd även fast man inte får.. Men dom är hungriga!! 
Eller så är det jag som gillar och mata.. hehe