Måndag

Jag känner mig varken ledsen eller glad idag. Har fruktansvärt mycket värk och är deppad över att jag inte får gå tillbaka till skolan i höst. Närmare in på det tänker jag inte gå in på. Allt finns att läsa på JohannaRecovery på instagram. 

Hemma från Finland är jag iallafall, det var en väldigt långdragen hemresa igår. Men jag har haft de förjävla kul i där borta! 

Vad har jag annars gjort idag? 
Jag och mamma var ute och körde Ville en kortis, mysigt att äntligen få med mamma ut. Hon är ju lite smårädd men det går framåt! Idag vågade hon till och med hålla i tömmarna en stund! 

Bästa tjejjerna!!


Mera Finland

Två nätter kvar i Finland, vi har haft det super bra här med många skratt! 
Idag har varit en slappardag och nu ikväll har vi ätit inne i Kokkola. Det var en festival där så vi satt lagom på resturangen och hörde musiken brevid! 
Imorgon blir det Power Park. Som jag längtar!!Terjärv

Första dagen i Finland är avklarad! 
Det blev en tidig morgon då båten gick 8:00 och man skulle vara på plats 1 timme i förväg. När vi klev på båten var vi nog sömndruckna allihopa och satte oss ner och åt frukost, sedan begav vi oss till baren där vi spemderade de resterande 3 timmarna. Mot slutet av resan var det frågesport med de som satt i baren så vi var med. Lite kluriga frågor men med allas hjälp lyckades vi få ihop 7/10 p. Då visade de sig att de var ett annat lag med som hade så höga poäng så det blev en utslagsfråga. "Hur lång är vasa båten?" 
Vi kom närmast och vann!!! Priset var en drinkbiljett så då gick vi till baren och fick oss en drink. Alkoholfri för mig!

Resten av dagen har varit lugn, det tog ca 2 timmar att komma sig till stugan från Vasa och vi for å handlade nästan på en gång då vi var så hungriga!