VFU

Nu har jag gjort min första praktikdag! 4 veckor ska jag spendera på infektionsavdelningen och jag trivs som fisken! Jag hoppas de fortsätter i samma riktning!:) 
Idag var Jenny gullig och fixade Ville, han fick även mya dojjor fram. Jag hoppas att de blir bra med päronskor fram nu! Ska test köra imorgon!:) Vart försvann denna dag?

De här har varit den konstigaste dagen på länge! Sov inget från lör- sön, hade morgonfodring i morse och sen gick jag och la mig och vilade en stund.. Tänkte jag. 
Vaknade av ett sms från Jenny klockan 05:00 och blev lite lätt irriterad när hon frågade om vi skulle fara till stallet. Tänkte att hon måste vara knäpp som vill åka klockan 5 på morgonen till stallet. Men sen insåg jag att klockan var 15 på eftermiddagen och jag hade sovit hela jäkla dagen!!! Har inte hänt på flera veckor att jag sovit så länge och djupt!! Ganska skönt ändå! :) 
Den där mulen kan jag pussa på i evigheter<4


Lussebullar

Idag har de varit en sån där dag då de inte händer speciellt mycket men ändå väldigt mycke! Förstår ni vad jag menar? 
Har hunnit städa, varit hos Ville, bakat lussebullar och lingonbröd, tvättat, varit med syrran och Jenny! Ganska händelserikt men samtidigt så tycker jag dagen bara flytit på utan innehåll! 

Ville har varit duktig och trampat av dig ena bakskon, det innebär att de inte blir nån träning fören den är på igen.. Hade slagit på en ny själv om de inte hade varit för att en bit av hovväggen följde med skon.
Pågående bak..
Tog även bort stygnen i huvudet idag! Kommer få ett fett fult ärr..