Fredag

Förskyldningen är på bättringsvägen men hade feber och världens allergi inatt så sov inte en blund. 
Hade morgonfodring imorse och sen for jag hem till mamma för att plugga. Gjorde en tenta innan jag gick och la mig. Sov till 15.. Hehehe. 
Gjorde två tentor efter lunchen som mamma hade lagat och sen for jag till stallet. 
De har regnat hela dagen idag och Ville hade bara sitt flugtäcke som förövrigt är zebra randigt :]. Tänkte att han skulle vara dyngsur under men han var torr! Så täcket har stött bort vatten!
Är rå nöjd med täcket eftersom Ville hade fått en böld av en flyga redan i torsdags så han behöver flygtäcke, tycker de är slöseri med pengar att köpa flugspray som innehåller kemikalier som inte ens är bra för hästen! 
Idag är dom flesta av mina kompisar ute och festar eftersom de är brännbollsyran. Hade tänkt fara på nån fest men då jag både är förskyld och skriver tenta på onsdag så pluggar jag helldre i helgen och firar nästa vecka att den här enorma tentan är över!! 

Autostart

Min förskylning har blivit mycket värre och nu har jag även fått feber.. Hatar att jag ska ha sämst immunförsvar! 
Idag har jag pluggat med gruppen, sen for jag hem till mamma och drack en kopp te innan jag begav mig hem för att raka Buddah. Jag vet att vissa hatar mig för att jag har rakat mina katter. Men Stella måste jag raka för hennes päls är jätte klumpig och buddah fäller jätte mycket hår plus att han inte gillar att bli borstad så de blir tovor.. Så hade inger annat val! 

Ikväll har jag dessutom kört autostart med Plura, är besviken att ponnysarna inte kunde gå i klunga i provstarten........ 
I riktiga så bryr jag mig inte om dom andra kör i från mig och plura för alla måste få träna sina hästar, men jag tycker iallafall att man kan vara schysst och hjälpa varandra. Hur ska Plura annars lära sig att gå i klunga? Nää.. De var fult och vissa människor tänker inte.. 

Jag är jätte nöjd över Plura, han följde bilen hela tiden och han dummade sig inte en enda gång! Sluttiden blev 3,01 och de blev därför att i kurvorna gick han från 2,57 till 3,05-3,10 så de höjde våran sluttid väldigt mycket! Tisdag

Nu var det några dagar sen jag skrev och de har hänt en hel del!
I helgen var jag på Elitloppet med Emelie. Vi bodde på hotell, gick på grönan, åt god mat, åkte våran livs dyraste taxiresa osv! 

Igår så skoddes Ville, nu har jag en plan. Måste tacka Stefan för hjälpen igår och alla värmande ord om Ville! 
Idag har jag varit i skolan, vi dissekerade en gris och de var as vidrigt! 
Jobbade från 18-20 och nu ligger jag i sängen och kollar på Glee. 
Imorgon blire plugg och autostart med Plura!