3 dagar kvar

Dagen har gått väldigt fort, jobbade 7-13 men hoppade över min rast så gick hem 12:30. Skönt som fan! 
For hem och åt lunch innan jag for till Ville. Igår var jag och en kille från stallet och hämtade vagen på travet så idag for jag ut och körde. De var så himla härligt, öronen var spetsade framåt och han tyckte de var jätte roligt! De märks att han är travhäst haha:) 


Söndag

Har inte gjort många knop idag, städat och sett på serie. 
Är hos amanda och försöker vara sällskap åt hennes katter, inte för att dom vill umgås särskillt mycket :p 
Igår lunchade jag med Terese, vi åt på Rost och de var verkligen supergott! Han även gå på stan en sväng innan jag for till Ville. 
Ville har verkligen blivit tjock, även fast jag vill ge han "semester" så kan han inte rulla fram, så idag ska jag fara och hämta min vagn på travet så jag kan motionera han varannan dag istället för var tredje! 
Ville lyckades även trampa på min fot så har en blå fot som inte vill passa i skon ;) 
Imorgon är det jobb på schemat, jobbar mån-tors och på torsdag eftermiddag far jag äntligen till Sundsvall!! Stannar till måndag och ska verkligen njuta! Lördag

Just nu är jag hos Amandas kissar och matar dom, Amanda är i stockholm och sen skulle hon till London.. Skitunge :p 
Ska snart ner på stan för att luncha med Therese! Har inte träffat henne på as länge så de blir roligt att se henne igen! 

Igår jobbade jag till 12:30 och sen for jag till travet för att smörja upp Villes sele. Började mocka ur vinterhagen och de tar evigheter! Kan ju inte heller dra skottkärran till bajshögen så vette fan hur jag ska få bort bajset från hagen :p 

På kvällen mötte jag upp Emelie för att äta på Allstar och se bio! Jag tipsade henne om ett jobb som hon dessutom fick så då bjöd hon mig på middag och bio :D 
Vi såg Maleficent och den var faktiskt väldigt bra även fast vi båda blev förvånade över att den bara var 1 h och 40 min. Dom flesta filmerna brukar ju vara över 2h nuförtiden! 

Ska rida Ville i eftermiddag, får de hur pigg han är.. Hahaha. Han har blivit värsta slöfocken nu när han går på bete, äta, sova och leka med Takiida tar på krafterna ;)