Löningshelg

Idag kom lönen och de kändes jävligt gött! Just nu sitter jag i bilen påväg till Sundsvall. Har kört 10 mil så nu är de Amandas tur att köra 10 mil innan vi skiftar 5 mil var. De är så kul att ha EDS... Var as peppad när vi skulle fara och sa Jag kör först! Och nu 10 mil senare värker rygg och knän.. Aja..

Ville var jätte pigg idag! Hade som plan att köra i djupsand eftersom hade gick intervaller i tisdags (3 dagar sen). De gick bra till en början men sen ville han springa fort, fick hålla han jätte mycket och de är så kul att se att han har sån energi trots värmen och att han står på bete! 


Vilje Varden

Jag har nog världens bästa häst! Fast så säger väl alla om sin häst! Han är som ett litet barn när man ska ta in han, storögd och nyfiken på vad som ska hända, när han blir nervös eller när nått är spännande så stoppar han grimskaftet i munnen! Idag hade han lyckats göra ena skon sne så jag ringde hovslagaren som tyvärr var borta på trav... Jag var dessutom tvungen att köra han idag då jag är borta lör och sön. Så jag tog den sista energin jag hade i värmen och tog av båda framskorna själv! Trodde aldrig att jag skulle ställa mig i kortbyxor och Vans och dra bort skor på Ville! Inte för 6 månader iallafall! Han stod som ett ljus och buffade en gång på min rumpa, men mer än så var de inte! 
Vi for ut på en kort tur i skogen eftersom de var så pass varmt! 

Ikväll har jag även träffat Mona, vi tog en fika på Göteborgscafe och snacka om massa saker! Tror dock att båda var jävligt trött och de fick bli en tidig kväll! Ska upp 5 imorgon och sen väntar jobb 7-13! 


Avlider

Nu ska till och med jag klaga på värmen! 32 grader i skuggan är jävligt varmt, de är en sak när man är utomlands för då kan man ligga på stranden osv. Men 32 grader är inte okey när man jobbar!!! 
Vill ju ligga på stranden i Sundsvall och bara chilla! Tur att jag snart får semster! Det är 16 dagar kvar till semstern och jag längtar ihjäl mig! Dock så har väl alla börjar jobba igen men men.. På fredag far jag till Sundvall och stannar över helgen! Tur att jag får en liten dos då och då av sundsvalls atmosfären! Annars hade jag inte stått ut!