Torsdag

Feber hela natten gjorde att jag skippade föreläsningen imorse och for sedan till skolan vid 13 då vi hade ett seminarium. De gick väldigt bra, de var ganska tråkigt faktiskt haha.. 
For sedan och lämnade in min dator som är trasig igen(!!!). Denna gång har katterna lyckats spräcka skärmen(?) Har absolut ingen aning hur.. Så 4 veckor utan dator när man går i skola är väääldigt lämpligt :/ 

Sedan for jag förbi sjukhuset och hämtade min inlägg, dom var jätte osköna och fick lite halvpanik mär jag hade på mig dom så just nu ligger dom i väskan.. Vi ser väl om dom tas upp nån gång.. 

Sedan hämtade mamma mig och vi for på Jula och köpte en hylla till selkammaren. Blev råbra!! Pysslade och myste med min underbara häst och tycker så synd om han.. Nu har febern höjts igen, troligtvis pga han inte har finadyl kvar i kroppen. Men jag hoppas den är nere imorgon! 
Imorgon ska jag ta TBC sprutan och sen har vi skola till 10. Skööönt! :) 


Tisdag

Skoldagen flöt på bra! Kursfoto på morgonen sen satt vi i basgruppem fram till 13 och pluggade och sen gick jag på mässan och sen ID-foto! Blev upphämtad av Emma i en taxi(något pinsamt då fler kollade på mig som att jag vore korkad haha) 
Sen for vi till stallet, släppte Ville i skritten och sen rakade Emma han medans jag jobbade! Han var huuur lugn som helst! Första gången han ser en rakmaskin och han stod som ett ljus! Den pojken är intr rädd för mycket!  Även fast man vill att alla hästar ska vara så jävla säkra och hanterbara i alla situationer så måste man tänka på att Ville är ung. Han är inte ens 3 år! Hans psyke är så jävulst stabilt och jag tror verkligen på min fina kille!! 
Bra måndag!

Febern nere på 38,4 och Ville är sig själv!!! Skolan rullade på bra och jag trivs bättre för varje dag som går!:) 
Har inget vettigt att skriva men tänkte väl mest säga hej. HEEEEEJ!