Tisdag

Äntligen kan jag varva ner efter en hetsig och intensiv dag! Hade ställt klockan på 7 för att hinna städa imorse men jag somnade vid 6 och vaknade vid halv tio så städa hann jag inte med! 
Klockan 10 skulle Helena komma och massera Ville så slängde mig i bilen och for till travet. Som tur var hon lite sen så jag hann mocka innan. Ville fick behandling i 1h 30min, är så kul att se hur han förändras från att de är en låsning tills att den släpper. Tycker att de är så himla viktigt att man kollar hästen regelbundet så att man ser att allt går åt rätt håll. Lägger heldre alla pengar på att Ville ska må som en stjärna och jag kan äta nudlar. 

Efter stallet så for jag och Frida hem snabbt som satan för att jag skulle hinna skjussa Jenny till tåget och sen fara och luncha med Ellinor. Klockan blev så mycket när jag kom tillbaka hem så då for jag och Frida tillbaka till stallet på en gång igen! 
Tanken var att vi skulle köra Ville men då började de regna och jag kände att kroppen sa nej så då grejjade vi i stallet istället! Jag och Jenny ska nämligen byta selkammare eftersom Monica har flyttat ut ur stallet, tror de kommer bli riktigt bra där inne faktiskt! :) Dunex

De har varit ganska turbulenta dagar men de har hänt saker som har varit bra oxå! 
Igår körde jag ett kallblod som heter Dunex, om jag inte minns fel så tror jag han är 7 år. Han har gått på travet när han var ung men blev väldigt stressad på banan. Nu står han hos en supermysig familj och har blivit väldigt mkt lugnare. Deras barn har jag ävem haft på travskolan så de är därför jag känner dom. Men iallafall! Dom frågade om jag ville testa köra han på banan och självklart ville jag de! Så igår kom dom in med han och jag körde 2 bakvarv och 1 rätvarv.  Han var jätte jätte fin och köra och han var travsäker och en supermysig häst! Så förhoppningsvis så ska dom fortsätta ta in han till travet och jag ska få köra han! Tycker de är så himla kul att bli tillfrågad och ännu trevligare är de när häst och ägare är så sjukt snälla! 

Idag har jag däremot inte gjort mpnga knop. Har varit i stallet nu ikväll och jag hjälpte Hanna att ställa upp ett hinder på ridbanan. Kan säga att bära hinderstöd sommväger typ 75kg är fan inte lätt när man har en axelskada och EDS!! Men envis som jag är så fick jag upp dom och Hanna och Ville tränade lite på högergalopp! Superduktiga är dom! Dagen då allt gick fel

Denna dag ska gräva ner sig långt inne i skogen. Har varit på en massa jobbiga saker idag och de kändes bara jävligt deppgit. Jag och Elli tog iallafall en lunchdejt imellan och de var skönt att få prata en stund. Annars har de inte hänt så mycket idag. Ska gå och sova nu och glömma denna dag.