Dag 29 & 30

Nu är jag less på dom här frågorna så de är skönt att det är sista dagen haha! 

29. Någon jag skulle riskera livet för 
Jag tror inte att jag skulle riskera mitt egna liv för någon, men jag skulle nog utsätta mig för egen fara om mamma eller Amanda skulle vara i fara. Jag tror ingen kan säga helt ärligt att dom skulle dö för en annan, utan mer att dom skulle hjälpa personen så gått de går! 

30. Mitt mål med trav
Mitt mål med travet är att jag och Ville ska vinna ett lopp tillsammans men mina andra mål med travet är nog mer att få så mycket kunskap som möjligt och bli väldigt bra på de jag håller på med! 

Bilden är från i måndags, jag började jobba i Vinnarcirkeln 2011, alltså snart 3 år. Om det här skulle hänt för 3 år sedan hade jag nog inte varit lika lugn som jag var i måndags. På bilden är hästen på väg ner men även på denna bild står han ganska högt upp och ja.. De var otäckt! 
Men jag har utvecklats i mitt sätt att tänka och agera i olika händelser. 


Händelserik dag!

Idag har de varit en lärorikt, bra OCH dålig dag! 
Gick på stan med Ida och Olivia på fm och sen for jag till stallet för att köra Ville. 
Mirell red en annan häst och gav mig massor med tips hur jag skulle rakställa han och hur vi skulle flytta rumpan osv. 
Han skjuter rumpan åt höger och faller ner mot diket väldigt ofta. 
Iallafall! Rakställde han efter en kurva och helt plöstligt låg jag på backen! 
Allt gick så sjukt fort! 
De som hände var att han ställde sig rakt, sekunden efter skjuter han rumpan åt höger, detta leder till att vagnen far åt höger(naturligtvis) där va en stubbe som jag totalt missade och vi körde dessutom i ett ganska medelhögt tempo! Så vagnen for på snedden och jag föll ur. Ville sprang iväg och då fick jag lite panik.. Vi började gå hemåt och hoppades att han for hem. Sen när vi hade kommit en bit står han ute på landsvägen som går till klabböle(!!!!!). En buss hade stannat som tur va så inga bilar kom förbi, började ropa på Ville och då började han komma emot oss!!! Vilken underbar häst jag har! Han är 3 år, hans matte flyger ur vagnen och han kommer ändå tillbaks till mig! Han kunde lika gärna stuckit hem eller bort mit klabböle. 
Ville klarade sig helt och hållet, mina tömmar gick sönder eftersom dom snurrade fast i hjulet och jag landade såklart på min axel så den gled, men de gör inte lika ont nu iallafall. Om de inte är bättre tills imorgon måste jag fara upp och röngta. Men de löser sig! 

Efter allt detta så var de ju provlopp ikväll, jag bestämde mig för att ändå köra och de gick väldigt bra! Plura har sänkt sig från 3,40 till 2,55 på 4 provlopp!! Han är bäst! 

Bild från förra gången. Dag 26, 27 & 28

26. Hur mina vänner beskriver mig
Det vet jag inte, eftersom jag inte kan svara för dom! 

27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
Om 20 år har jag jobbat som sjuksköterska i 17 år. Helst i ambulansen, jag har skaffat en man och jag har två barn! Typ ;) 

28. Någon som älskar dig
Jadu, min familj?