Härligt med jobb!

Idag så stod väckaren på 6:00. 7:15 var jag i stallet och började släppa ut hästar osv. Har alltså jobbat idag, väldigt skönt måste jag säga!:) 
Red även Uppercut på gården, gjorde volter, serpentiner osv och det tog ett tag men han börjar fatta mer och mer!:) 
Red sedan Moa, fick låna Mirells galoppsadel och körde galopp intervaller, väldigt annorlunda att sitta med jätte korta läder och knäna framåt, men jag känner att sitsen börjar komma och jag får verkligen bak rumpan istället för uppåt som det lätt blir för mig! 
Men träning ger färdighet!:) 

Drömsitsen, dit ska jag komma! 


 

Måndag

Godmorgon
Har nyss lämnat in min älskade bil på verkstan.. De var en kille som körde in i mig och det blev en liten buckla och några repor. Själv tyckte jag att de inte gjorde så mycket men han på verkstan sa att jag skulle laga det när ändå försäkringsbolaget betalar! 
Så nu har jag en hyrbil, skulle först inte ta någon men jobbar i veckan så jag måste ha bil! 
Höll iallafall på att skämmas ihjäl när jag inte fick i backen... Hahaha bilen är ganska ny och har massa finesser som inte min lilla Audi har, så jag stod typ 5 min och ba "hur fan får jag i backen?!" Haha.. 

Ikväll ska jag iallafall gymma, jag och Elina har börjat få jätte bra rutin nu och vi gymmar minst 2 ggr i veckan och vårat mål är 5 ggr i veckan. Eftersom ingen av oss har tränat i sommar och båda har gått på antibiotika så stegrar vi sakta men säkert!:) 

Här är min hyrbil! 


Söndag

Idag ska jag fara och träffa Trolle❤️ Han blir 6 veckor imorgon och dagen när vi får ta hem han närmar sig!:) 
Efter vi har varit där ska jag fara och jobba!:) Så de blir en sen kväll med jobb men jag tycker der bara kul!:) 

Ha en bra Söndag!