5 saker om mig

Tänkte liva upp bloggen med att skriva 5 saker ni kanske inte visste om mig! 

❋ Jag kan inte cykla - Har inte cyklat på flera år och när jag försöker nu så tappar jag balansen. 

❋ Jag har jätte höga krav på mig själv - om någon säger nått till mig så överanalyserar jag det och kan gå och tänka på de jätte länge! 

❋ Jag flyttade hemifrån för snart 3 år sen - Helt sjukt att de har gått så lång tid och jag är jätte glad att jag tog beslutet att flytta. 

❋ I år har jag varit i 5 länder inklusive Sverige - Att jag vågade åka utomlands utan någon vuxen var ett stort steg, växte enormt mycket i mig själv! 

❋ Jag har tvångstankar.. - En av mina tvångstankar som några av er vet är att det absolut sista jag måste göra är att kissa. Spelar ingen roll om jag kissar, går snabbt till köket och sedan ska lägga mig i sängen, måste tillbaka till toan och kissa.. 

Teneriffa 

FrankrikeTorsdag

Mår förjävla dåligt.. Haft feber hela dagen och känner att förskyldningen börjar kryper fram. Jobbade ändå och knarkade alvedon istället. Har kommit på nu i efterhand att jobba i storm i en tunn tröja och fleece var osmart.. Hoppas våra vinterjackor kommer snart:/ 
Imorgon ska jag bara ta de lungt, mamma har nu Trolle på heltid eller vad man ska kalla de. Hon kom hem idag från sjukhuset så då lämnade jag han hos henne. Kändes ganska jobbigt faktiskt.. Har ändå haft han i 3 veckor och verkligen kommit nära han. Tur jag har mina katter❤️ 

Bjussar på en bild på finaste Moa som tävlade idag! Har tagit bilden själv *stolt* med lånad kamera:) Onsdag

Letad just runt i frysen om jag hittade nått gott, såg att dom sista lussebullarna var lite gömda och dom snappade jag åt! Mums
Ikväll eller idag kanske jag ska säga.. Har jag varit i stallet, var först och red Uppercut, for och klippte mig hos amanda och sedan tillbaka till travet för julshowsträning. Jag ska inte vara med detta år och köra men på söndag då de är minigenrep så är Alice borta så då ska jag kör Jajje. Annars så är jag bara "medhjälpare" eller vad man ska säga. De känns ändå jätte kul att få vara med och planera och sånt, det är ju iförsej roligast och köra men jag är bara glad att vara med:) 
Igår fyllde jag år, de var nog den sämsta födelsedagen jag har haft i heeela mitt liv... Vill helst bara glömma gårdagen.. 

Vi hörs!