Fredag

Har haft en riktigt pisdig dag med migrän som förstörde allt.
Va ute och solade men mådde så illa så jag var tvungen att gå in. Känns ju inte direkt kul att behöva vara inne när det varit toppen väder..

Nu ligger jag åter i sängen för att sova, imorgon är det jobb son gäller och jag är taggad:)

Hoppas ni har en bättre fredag än jag!

Sista inlämningen inlämnad!!!!

Blev precis klar med sista inlämningen!! Så jävla skönt! 
Har en redovisning på Måndag men aa det känns okey och inget man behöver liksom plugga till. Så man kan säga att jag är klar med skolarbete nu! 
 
I höstas trodde jag aldrig att jag skulle klara detta. Jag läste två 50p kurser mer än alla andra plus att jag läste kurserna på egen hand. Det var mycket slit, tårar och frustation. Men jag blev jätte glad när specialpedagogen kom fram till mig igår och sa " Jag trodde du aldrig skulle kunna slutföra alla dessa ämnen, jag är stolt över dig Johanna" 
 
Jag är alltid så jävla stolt över mina arbeten, bryr mig inte om det blir ett dåligt betyg just nu utan jag har kämpat med detta och gjort mitt bästa, det är de viktigaste! 
 

Was it real or was it all in my head

Vaknade med världens värk i morse, klev upp med tunga steg och försökte bita ihop. Idag var det kursprov som gällde. 
Satt i 4 ½ timme sammanlagt och min kropp är död, Upplevde aldrig att det gjorde såhär ont förra operationen? 
Jag vill verkligen att det ska bli bra.. 
 
Nu är det inte många skoldagar kvar, på fredag ( om 2 dagar) börjar betygen sättas och pressen hänger över mig. Ställer alltid sä jävla höga krav på mig själv och när det inte går som jag vill så faller jag alltid till botten. Kan aldrig se mig som ett mellanting utan jag vill nå toppen. Iförsej är det bra men hatar pressen. 

Nästa vecka väntar balen och veckan efter går jag ut.. Helt sjukt. LIksom vad händer nu? Jag har ingen stabil vägg att luta mig mot längre utan nu ska man klara sig själv. Jag vet inte om jag är redo än.