Det var det här du ville va?

Hejsan!

Nu är vi äntligen nere i Sundsvall! Det har varit den roligaste resan ner hit på många år, bra musik i bilen, trevligt sällskap och gosiga katter!:)

Imorse steg jag upp kl 6 för kl 6:30 skulle jag stå på besiktningen.. Fyfan vad nervös jag var! Det är ju någon som har kört in i min blinkerslyckta och lyckats pajja hela fästet och allt!

Första besiktningen jag gjorde så blev de ju såklart en anmärkning och när jag hämtade bilen från verkstan igår sa killen ba " jag kan ju inte garantera att den går igenom" det kändes ju skiiit bra med tanke på att jag skulle ner till Sundsvall.. Men som sagt, DEN GICK IGENOM!!

Nog om min lilla pärla, snart är det sovdags och imorgon ska vi gå på ikea, hööks, birsta och visa Emelie runt:))

Dream, dream, dream of perfection

Att inte vara nöjd har alltid varit ett problem för mig. Att stäva efter nått man inte är. Strävan är inte hårdast, utan att försöka övervinna rädslan om sig själv ä den tuffaste biten
 
 
 

Cashflooooow

Gud vad det är härligt att få lön! Fick lönen från travet idag, det är ju i Umeå C kort man få det i och då MÅSTE man ju köpa kläder ;) 
Sedan fick jag min Bas såld idag! cashflooooow! 
 
Idag bestämde sig jag och mamma att sola, hmmm.. Det var moln men vi åt jordgubbar och hade de trevligt :) 
Smider även planer inför min roadtrip till sundsvall.. Har sagt det många gånger förut, det blir ingen sommar om inte jag får fara till Sundsvall, jag har ju bokstavligen bott där när jag var liten på sommaren och nu när jag ändå är sjukskriven och inte får jobba, så varför inte fara ner oh vara där? :)