Tisdag - Hemma i tråk umeå

Hejsan! 
 
Har inte skrivit på ett tag med anledning av att jag har flängt runt lite överallt. I Onsdags for jag upp till Umeå och sov där över natten. Sedan bar det av till Sundsvall igen men med denna gång en Mona i bilen och tält. 
 
På Fredagen for jag och Mona upp till Östersund för vi skulle på storsjöyran. 
När vi kom fram var det 27 grader och jag höll på döööö! Vi satte upp tälten och på den korta tiden hade jag fått linje efter bh:n... Vi solade sen och badade och hade de jävligt sköööjj med varsin cider i handen. 
 
På kvällen var det ju massa grymma band som spelade och vi fick gå in backstage på in flames!!! Vi drog sen till campingen där det vankades fest och vi slutade i ett Norsk tält och spenderade många timmar där. Klockan var strax efter 6 då vi slutade dricka och solen hade hunnit komma upp. 
 
På lördagen så var vi bakis nå jävulst och ville bara döööö värmen, vi förflyttade oss mellan bilen och tältt tills vi gick till donken och åt. Sen var det ännu mera döö tid eftersom spelningarna var inte förns på kvällen och jag ville mest lägga mig i en säng och sova.. 
 
Sen på kvällen började det regna och åska och blixtra!! Det var as häftigt! Efter sista bandet så drog vi hem faktiskt. Så vi satte oss i bilen och körde 20 mil i dimma och mörker.. fyfan vad de var drygt. 
 
Nu blev det mycket text så tänkte visa lite bilder! :) 
 

Vad är de för dag?

Halloj!

Spenderade dagen med moster, edvin och daniel. Sprang runt i affärer på birsta och tittade lite på dragracing. Jävligt fina bilar!

Åkte hem och sedan for jag till Anne igen för att grilla och äta alldeles för mycket!
Det har varit ful väder hela veckan tyvärr.. Men men.

Åker hem på onsdag för att sova en natt i kära Umeå för att sedan fara tillbaka till Sundsvall och sedan vidare till Östersund på festival!

Uppdateringen är kass men så kan de gå! Ha ett bra liv tills vi ses!

Foto humör

Hejsan!

Vaknade klockan 13 idag och lanmig i soffan och degade, min bihålsinflammation har inte gett med sig och de suger balle. Vill ut och träna!

For iallafall till IKEA en sväng på em, de är så skönt att gå där när det inte är så mycket folk. Köpte iallafall lite små grejjor. :)

Ikväll har jag och mamma badat med Valle, fotade lite oxå. Sedan tog vi ut Buddah och fotade han. Är faktiskt nöjd med bilderna med tanke på att han är en busig katt som vill springa iväg hela tiden:)

Här får ni ett smakprov:)